naruči

Gladni?

naruči hranu

Žiraffa Food&Mood - Jurišićeva

U meksičkom Food & Mood štihu poslužujemo jedinstvene koktele, zanimljiva i kvalitetna jela nadahnuta meksičkom kuhinjom u živoj ali ugodnoj atmosferi. Dakle, baš prava stvar za obožavatelje koktela i ljubitelje hrane.

U vaš dom dostavljamo svježe pripremljenu hranu. Usluga je namijenjena svima željnima omiljenih Žiraffa Food zalogaja i svima koji još nisu a žele isprobati našu hranu.

Naručivanje je jednostavno i sigurno za goste i zaposlenike koji se pridržavaju pojačanih sigurnosnih i higijenskih mjera koje su standard Žiraffa kvalitete. Zbog Covid-19 pandemije Žiraffa je uvela i dodatne mjere sigurnosti i higijene usklađene s trenutno važećim epidemiološkim mjerama. To znači da je broj narudžbi koje djelatnici mogu istovremeno pripremati ograničen na najviše pet narudžbi, dok svaka sljedeća dolazi na red kad prethodna bude isporučena.

Uslugu dostave razvili smo vodeći se željom da omogućimo uživanje u našim proizvodima i onima koji možda nisu u prilici doći do nas.

Gosti rado svraćaju popiti svoje omiljeno piće i opustiti se s društvom u lokalu ili na terasi a naše osoblje uvijek će vas ljubazno dočekati da se osjećate kao kod kuće.

Svoja vrata smo otvorili '97, a od tada su iza nas godine čiste ljubavi u pripremanju hrane te smo tijekom godina postali prepoznatljivi po ukusnoj hrani i usluzi, a kako bismo bili dostupni svim našim dragim gostima otvorili smo lokale na različitim lokacijama u Zagrebu i na moru.

Za goste koji žele uživati u našoj hrani tu je Žiraffa Food, a gosti koji se samo žele opustiti uz dobar koktel ili neko drugo piće tu je Žiraffa Mood.

Rezervirajte stol prije dolaska

Neka vas vaš stol uvijek dočeka slobodan!

01 6646 840

Radno vrijeme food:

Ponedjeljak - Nedjelja: 09:00 - 00:00

Radno vrijeme mood:

Petak - Subota: 09:00 - 00:00

Nedjeljom: ne radimo

Pokaži na karti

Jurišićeva 19, Zagreb

Kada?

Ponedjeljak - Nedjelja: 16:00 - 18:00

Pokaži na karti

Jurišićeva 19, Zagreb

Novo u Žiraffi Food&Mood