naruči

Prihvaćanje Uvjeta korištenja


Uvjeti korištenja predstavljaju sporazum između društva Ziraffa i svake osobe koja posjeti mobilni i web servis Ziraffa. Bilo koji način korištenja našeg servisa (uključujući i jednostavnu navigaciju po stranici) označava prihvaćanje ovih Uvjeta od strane korisnika servisa.Društvo Ziraffa (u daljnjem tekstu “naš”, “Društvo”, “servis Ziraffa”, “posrednik”) osnivač je web i mobilnog servisa “Ziraffa” te je vlasnik svih informacija i podataka (dokumenata, programskih kodova, logotipa, datoteka, tekstova, grafika i sl.) sadržanih na servisu. Kopiranje, preprodaja, izdavanje i/ili izmjene bilo kojeg dijela internetskog portala bez suglasnosti društva Ziraffa strogo je zabranjeno.Usluge koje nudi Društvo, kao i sav sadržaj na servisu Ziraffa, podložne su ovim Uvjetima korištenja.Servis Ziraffa može koristiti osnovne korisničke podatke za slanje obavijesti putem SMS-a ili e-mailova.Servis Ziraffa vam prema svim primjenjivim zakonima i propisima daje pravo pristupa, korištenja i prikazivanja web servisa te sadržaja koji se nalazi na servisu. Međutim, ova prava ne uključuju prijenos vlasništva servisa ni sadržaja prikazanog na njemu. Zbog toga kao korisnik servisa Ziraffa:1. morate poštivati sva autorska prava i druga vlasnička prava koja se odnose na kopiranje sadržaja i materijala na web stranici2. ne smijete mijenjati web stranicu i njezine dijelove na bilo koji način niti ih reproducirati ili javno predstavljati.Web i mobilni servis Ziraffa uključuje automatizirani prijevod Uvjeta korištenja na engleski jezik putem Google aplikacije, no hrvatska verzija Uvjeta korištenja je originalna i valjana verzija na kojoj se temelji odnos korisnika servisa i samog servisa Ziraffa. Ako postoji bilo kakva suprotnost između Uvjeta korištenja na hrvatskom jeziku te Uvjeta korištenja prevedenih na engleski jezik, hrvatska će inačica imati prednost.

Osobni podaci


Osobni podaci prikupljeni od strane našeg servisa bit će korišteni isključivo u skladu s Pravila o zaštiti privatnosti servisa Ziraffa.Kako biste koristili servis Ziraffa, vaši osobni podaci moraju biti ispravni.Zbog našeg pravovaljanog interesa možemo vam poslati poruku putem e-maila (newsletter) nakon što ste ostvarili prvu narudžbu na Ziraffa servisu. Newsletter može sadržavati ponude s kuponima, popustima, promocijama i razne marketinške obavijesti ili vijesti za vaše lakše korištenje Ziraffa servisa.Ako ne želite primati naše obavijesti putem e-maila, uvijek se možete samostalno odjaviti za primanje istih klikom na link Unsubscribe koji se nalazi u svakom našem newsletteru ili nam možete poslati poruku na e-adresu: dpo@Ziraffa sa zahtjevom za odjavu.Za više detalja možete pogledati naša Pravila o zaštiti privatnosti.

Cijene online naručivanja hrane


Usluga online naručivanja hrane na web i mobilnom servisu Ziraffa ne naplaćuje se. Plaćate cijenu hrane i pića koja je navedena prilikom naručivanja. Neki partnerski restorani mogu naplatiti uslugu dostave prema cijeni koja je jasno navedena prilikom naručivanja hrane.

Cijene i proizvodi koje nude restorani


Svi podaci na web i mobilnom servisu Ziraffa, vezani uz cijene, specifikacije i raspoloživost proizvoda (jela, pića) dobiveni su od strane partnerskih restorana. Postoji mogućnost da se podaci na servisu Ziraffa razlikuju od onih koji su navedeni na jelovniku restorana. U slučaju da ste primijetili da je cijena na servisu Ziraffa ipak nešto viša od cijene u restoranu, molimo da nam to javite jer se u tom slučaju radi o kršenju partnerskog dogovora što nije pošteno prema našem korisniku i trudimo se da se svi partneri pridržavaju tog dogovora.Web i mobilni servis Ziraffa nije odgovoran za navedene cijene niti kvalitetu naručenih proizvoda.

Dostava


Dostavu naručene hrane i pića obavljaju partnerski restorani i njihove dostavne službe. Restoran može naplatiti dostavu kao dio svoje usluge. U tom slučaju, prilikom naručivanja hrane, korisniku će biti jasno istaknuta cijena dostave na stranici restorana te u košarici.

Provjera narudžbe


Nakon što izvršite narudžbu koristeći usluge web i mobilnog servisa Ziraffa, postoji mogućnost da vas restoran ili predstavnik korisničke podrške servisa Ziraffa zatraži dodatne informacije zbog provjere prije prihvaćanja narudžbe. Restoran je ovlašten kontaktirati vas u svrhu provjere te zadržava pravo odbiti narudžbu.

Zabrana prodaje alkoholnih pića maloljetnicima


‍Servis Ziraffa će prilikom narudžbe alkoholnih pića jasno istaknuti zakonsku zabranu prodaje alkohola maloljetnicima te će izvršavati provjeru dobi korisnika tako da korisnika zatraži (gdje je primjenjivo) da samostalno unese datum i godinu rođenja te aktivno potvrdi svoju punoljetnost, kako bi se onemogućila narudžba alkoholnih pića maloljetnicima.Servis Ziraffa neće snositi odgovornost za podatke koje korisnik samostalno unosi.U slučaju naručivanja alkoholnih pića, restoran će osigurati provjeru dobi korisnika prilikom dostave. Sukladno važećim zakonima RH, ako se utvrdi da je korisnik maloljetan, restoran će odbiti preuzimanje alkoholnog pićaServis Ziraffa neće snositi odgovornost za svog partnera koji ne postupi sukladno važećim zakonima Republike Hrvatske.

Promjene


Ziraffa u bilo kojem trenutku zadržava pravo izmjene ili dopune važećih Uvjeta i odredbi korištenja servisa Ziraffa. Promjene, izmjene, dopune ili brisanje Uvjeta primijenit će se na korištenje web stranice nakon obavijesti o takvoj promjeni. Obavijest se može poslati bilo kojim sredstvom, uključujući, ali ne ograničavajući se na, lokaciju novih Uvjeta korištenja na web i mobilnom servisu Ziraffa. Svaka upotreba servisa nakon takve promjene ili izmjene podrazumijevat će prihvaćanje izmjena, dopuna ili brisanja Uvjeta ili odredbi od strane korisnika servisa. Društvo Ziraffa može u bilo kojem trenutku prekinuti, mijenjati, obustaviti ili prekinuti bilo kakve značajke servisa Ziraffa, uključujući dostupnost fotografija ili opis bilo kojeg proizvoda ili usluge. Daljnja upotreba servisa, s korisničke strane, podrazumijeva prihvaćanje svih izmjena i dopuna.

Ograničenje odgovornosti‍Društvo Ziraffa, njegovi zaposlenici ili drugi predstavnici ni u kojem slučaju ne podliježu bilo kakvoj posljedičnoj, slučajnoj, neizravnoj ili posebnoj šteti, troškovima ili kazni, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izgubljenu zaradu, zatvaranje posla, gubitak podataka, gubitak kupaca, gubitak imovine, štetu na imovini ili zahtjeve trećih strana koje proizlaze iz, ili su u vezi s korištenjem, kopiranjem ili prezentiranjem servisa Ziraffa ili njegovog sadržaja te bilo koje druge srodne internetske stranice.Korištenje servisa Ziraffa podliježe Uvjetima korištenja koji su na snazi ​​u vrijeme korištenja web i mobilnog servisa. Korisnik treba povremeno provjeravati Uvjete korištenja, gdje će biti obaviješten o sadržaju i promjenama Uvjeta.

Ispravljanje, izmjena ili brisanje podataka‍Društvo Ziraffa omogućuje korisnicima ispravljanje, promjenu, dodavanje ili brisanje podataka i informacija prikazanih na servisu Ziraffa. Ako odlučite izbrisati svoje osobne podatke, servis Ziraffa će izravno iz svojih datoteka ukloniti te podatke. Zbog zaštite i sigurnosti korisnika, društvo Ziraffa morat će utvrditi je li osoba čiji se podaci izmijenjuju ista osoba koja je uputila zahtjev za izmjenom podataka. Ako želite pristupiti, izmijeniti ili izbrisati svoje osobne podatke, pošaljite e-poruku na ziraffa@ziraffa.hr. Imajte na umu da ćemo učiniti sve što je moguće kako bismo zaštitili vaše osobne podatke. Jednako tako imajte na umu da samo vi možete zaštiti svoju lozinku tako da ona bude poznata samo vama, odnosno da ju ne dijelite s drugima.

Periodične izmjeneDruštvo Ziraffa konstantno širi, ažurira i poboljšava servis Ziraffa, kao i srodne proizvode i usluge na koje se odnose ovi Uvjeti. Preporučujemo da redovito čitate Uvjete korištenja i Pravila privatnosti kako bismo vas obavijestili o promjenama sadržaja. Zadržavamo prava za promjenom Uvjeta korištenja u skladu sa zakonskim odredbama.

Upravni zakon i nadležnostUvjeti i odredbe te njihove izmjene i dopune uređuju se hrvatskim zakonom. Bilo koji spor koji može proizaći iz ovog Ugovora i koji se ne može riješiti izvan nadležnog suda može biti proslijeđen hrvatskom sudu. Sva prava i pravni lijekovi pod uvjetima korištenja kumulativni su i ne isključuju druga prava i pravna sredstva koja su predviđena zakonom ili drugim ugovorom.

Ograničenje odgovornosti posrednikaServis Ziraffa je samo posrednik u naručivanju hrane i ne odgovara za kvalitetu hrane, usluge i dostave. U nadležnosti je restorana da brinu o kvaliteti hrane i usluge, neovisno o tome naručuje li se hrana putem servisa Ziraffa ili telefonskim putem.Društvo Ziraffa ne jamči da će web i mobilni servis Ziraffa biti bez grešaka u sustavu. Ovo ograničenje primjenjuje se na bilo koju štetu ili povredu nastalu prilikom pojavljivanja grešaka, prekida, kašnjenja u prijenosu podataka, računalnih virusa ili pada internetske mreže.Postoji mogućnost da stranice restorana sadrže greške ili propuste vezane uz opis, cijene ili raspoloživost proizvoda. Servis Ziraffa zadržava pravo na izmjene i ispravke grešaka i propusta bez prethodne najave. Također, servis Ziraffa zadržava pravo brisanja bilo kojeg ponuđenog proizvoda ili usluge u slučaju greške ili propusta u opisu ili u slučaju sličnog razloga.

Načini plaćanjaKorisnici mogu plaćati gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja narudžbe te online kartičnim plaćanjem, a uskoro i putem Pay Pala.U slučaju online kartičnog plaćanja korisnik je dužan unijeti podatke kartice u za to predviđena polja. Kada korisnik odabere način plaćanja: Online, servis Ziraffa putem vanjskog pružatelja usluge provodi predautorizaciju, odnosno provjeru kartice kako bi se utvrdilo je li kartica aktivna te ima li na njoj dovoljno sredstava za željenu transakciju.Nakon što je kartica odobrena, iznos se oduzima s računa te se prosljeđuje društvu Ziraffa Korisnik se zatim vraća na servis Ziraffa gdje dobiva obavijest o izvršenju transakcije.Dodatno, u nekim restoranima korisnici mogu plaćati i Pauza kuponima u cijelosti ili djelomično.

Izdavanje računaRestoran izdaje račun, a Ziraffa je samo posrednik u procesu naručivanja i naplati kod online kartičnog plaćanja.

Kuponi (kodovi s popustima)Ovaj dio Uvjeta korištenja odnosi se na sve kupone izdane u skladu s određenim promocijama (kampanjama) servisa Ziraffa (društva Ziraffa) koji se mogu koristiti na servisu Ziraffa.Individualni kuponi koji se dodjeljuju korisnicima također podliježu ovim Uvjetima korištenja. Dodatni uvjeti i odredbe mogu se nalaziti na tiskanom kuponu ili e-mailu koji se šalje korisnicima.Korisnik može iskoristiti kupon samo kroz online narudžbe izvršene na servisu Ziraffa.Kupon može koristiti samo korisnik servisa Ziraffa, registriran prije datuma distribucije kupona.Ako je vrijednost narudžbe manja od vrijednosti kupona, razlika se ne vraća korisniku (bilo putem online transakcije ili gotovinom), ne unovčava se niti se prenosi na naknadne narudžbe.Ako je vrijednost narudžbe veća od vrijednosti kupona, razlika će biti pokrivena od strane korisnika putem elektronske uplate (karticom ili PayPalom) ili gotovinom dostavljaču.Trenutno aktivan kupon vrijedi samo za jednokratnu upotrebu. Nakon unosa kupona, on prestaje biti valjan. Korisnici kupona na servisu Ziraffa odgovorno preuzimaju svoj kupon te garantiraju da on neće biti dostupan drugim pravnim ili fizičkim osobama.Promotivna kampanja vrijedi za ograničeni broj kupona. Ako isplata kupona u sklopu promotivne kampanje servisa Ziraffa (Ziraffa) premašuje petsto (500), kuponi u toj promotivnoj kampanji automatski istječu te se ne mogu koristiti bez obzira na datum isteka koji je izvorno objavljen ili prikazan, bilo na kuponu ili u e-mailu u kojem je kupon poslan.Pravo na ostvarenje popusta putem kupona odnosi se na izvornog / ovlaštenog primatelja kupona. Primatelj ne može prenijeti svoj kupon na treću, pravnu ili fizičku osobu.Niti jedan se kupon s popustom ne smije kopirati, reproducirati, distribuirati niti objavljivati, izravno ili neizravno, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bilo kojoj pravnoj ili fizičkoj osobi koja nije stvarni / izvorni primatelj. Kuponi se ne mogu pohraniti na drugi sustav za pronalaženje kupona, bez prethodnog izdavanja pismenog odobrenja društva Ziraffa Isto vrijedi i za kupone distribuirane bez pisane suglasnosti društva Ziraffa Primjerice, kuponi distribuirani e- mailovima ili objavama na drugim web stranicama nemaju suglasnost Društva. U slučaju da se kupon distribuira na takav način, Društvo će ga uskratiti i otkazati ga.Kuponi se ne kombiniraju s ostalim ponudama, popustima, promocijama ili drugim kuponima koje povremeno nudi servis Ziraffa.Primatelj kupona može koristiti samo jedan kupon po narudžbi.Svaka fizička osoba može koristiti jedan kupon u sklopu promocije / kampanje / ponude.Pravo na popust ima isključivo osoba kojoj je popust dodijeljen te se ne može prenijeti ili dodijeliti drugoj osobi.Prilikom preuzimanja kupona, primatelj osigurava da je izvorni / ovlašteni primatelj kupona te da će ga koristiti prema ovim Uvjetima korištenja.Ako Društvo smatra da je kupon upotrijebljen bez ispunjavanja gore navedenih odredbi i Uvjeta ili bez poduzetih pravnih postupaka, uključujući i slučajeve zlouporabe kupona, kupon se ne može prihvatiti te se može otkazati.Kuponi se ne mogu zamijeniti za gotovinu.Društvo ne preuzima nikakvu građansku ili pravnu odgovornost za bilo kakav gubitak, odbijanje, povlačenje, otkazivanje kupona ili nemogućnost korištenja kupona od strane primatelja.Društvo zadržava pravo izmjene ili dopune važećih odredbi i Uvjeta za korištenje kupona. Takve izmjene, dopune ili brisanje Uvjeta i odredbi korištenja stupit će na snagu odmah nakon obavijesti koja se može poslati bilo kojim sredstvom, uključujući, ali ne ograničavajući se na, obavijest unutar Uvjeta korištenja na web stranici. Nakon izmjene ili dopune odredbi ili Uvjeta korištenja, svaka će upotreba servisa Ziraffa i svaka primjena servisa biti smatrane kao prihvaćanje promjena, izmjena, dopuna ili brisanja odredbi ili Uvjeta korištenja. Društvo može u svakom trenutku prekinuti, izmijeniti, obustaviti ili prekinuti ponudu kupona te može prekinuti i / ili onemogućiti njihovu primjenu. U svakom slučaju, upotreba servisa Ziraffa od strane korisnika nakon takve obavijesti predstavlja prihvaćanje tih promjena.KomunikacijaZa sva pitanja ili informacije o servisu Ziraffa možete poslati poruku na ziraffa@ziraffa.hr

Gdje će te pronaći Žiraffu?

Veselimo se Vašem dolasku!